Uitvoerbare bestanden die zijn gerelateerd aan gebeurtenissen toevoegen aan de programmacategorie

Zo kunt u uitvoerbare bestanden die zijn gerelateerd aan gebeurtenissen van Programmacontrole toevoegen aan de programmacategorie:

1. Open de Beheerconsole van Kaspersky Security Center.
  2. Selecteer bij het knooppunt Administration Server in de structuur van de Beheerconsole het tabblad Events.
  3. Selecteer gebeurtenissen die zich voordeden tijdens de werking van het onderdeel Programmacontrole (Gebeurtenissen die zich voordeden tijdens de werking van het onderdeel Programmacontrole weergeven, Gebeurtenissen die zich voordeden tijdens de geteste werking van het onderdeel Programmacontrole weergeven) in de vervolgkeuzelijst Event selections.
  4. Klik op de knop Run selection.
  5. Selecteer de gebeurtenissen waarvan u de gerelateerde uitvoerbare bestanden wilt toevoegen aan de programmacategorie.
  6. Klik rechts om het contextmenu voor de geselecteerde gebeurtenissen te openen en selecteer Add to category.
  7. Configureer in het venster dat opent de instellingen van de programmacategorie:
    • Kies boven in het venster één van de volgende opties:
      • Add to a new application category. Kies deze optie als u een nieuwe programmacategorie wilt aanmaken en uitvoerbare bestanden wilt toevoegen aan die categorie.
      • Add to an existing application category. Kies deze optie als u een bestaande programmacategorie wilt selecteren en uitvoerbare bestanden wilt toevoegen aan die categorie.
    • Selecteer in het blok Rule type een van de volgende opties:
      • Rules for adding to inclusions. Selecteer deze optie als u een voorwaarde wilt aanmaken die uitvoerbare bestanden toevoegt aan de programmacategorie.
      • Rules for adding to exclusions. Selecteer deze optie als u een voorwaarde wilt aanmaken die uitvoerbare bestanden uitsluit van de programmacategorie.
    • Selecteer in het blok Parameter used as a condition een van de volgende opties:
      • Certificate details (or SHA-256 hashes for files without a certificate).
      • Certificate details (files without a certificate will be skipped).
      • Only SHA-256 (files without a hash will be skipped).
      • Only MD5 (discontinued mode, only for Kaspersky Endpoint Security 10 Service Pack 1 version).
  8. Sla uw wijzigingen op.